HELP! Sebészet vagy nőgyógyászat?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja fáj a hasam, először a bal oldalon kezdődött majd áthúzódott középre és jobb oldalra. Most már minden nap fáj. Olvastam hogy a köldöktől jobbra vakbélgyulladásra kell gyanakodni, de attól is félek hogy nem-e nőgyógyászati fertőzést kaptam el.
Hová menjek először?
2013. aug. 29. 21:19
1/4 anonim válasza:
Én arra tippelnék hogy petefészek gyulladás.
Először menj nőgyógyászhoz, ha nem talál semmit, akkor nem tudom, talán belgyógyászatra.
2/4 anonim válasza:
Nőgyógyász+beutalót kérni UH-ra, de nagyon valószínű, hogy a petefészekkel van gond, vakbél akkor lehetne ha eleve a jobb oldalon kezdődött volna. A nőgyógyász kenetet vesz, valószínűleg kapsz antibiotikumot és hüvelyi UH-t is készít. Ha ott nincs eredmény akkor belgyógyászat, urológia.
3/4 anonim válasza:
Hasonló tünetekkel nekem petefészek cisztám volt. Egy hónapja elmúlt a cisztám, de a hasam még mindig fáj...
4/4 A kérdező kommentje:
Bejelentkeztem a nőgyogyihoz de csak két hét múlvára kaptam időpontot... :S Remélhetőleg addig nem rosszabbodik.
2013. aug. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!