Mi ez a nyakamon?
Figyelt kérdés
Három hete kezdődött, hogy a nyakamtól a vállamig van egy nagy piros folt. A bőröm ki van száradva azon a részen, nagyon ég, és ha hámlik nagyon fáj.
Bekentem testápolóval, hogy az hátha rendbe hozza, és puhított is rajta, de mikor rákenem, akkor ég és mar. Semmivel nem tudom lekenni, mert szinte minden marja, és nagyon fáj.
Most már aludni sem nagyon tudok oldalt, mert ahogy surlódik a párnával úgy hámlik és fáj nagyon. Ég ugyanúgy.
Észrevettem, hogy a folt apránként egyre jobban terjed.
Mi lehet ez?
2013. aug. 28. 01:00
1/3 anonim válasza:
nemtudom, de a leírtak alapján semmi jó :/ a helyedben hnap a bőrgyógyász lenne első dolgom
2/3 anonim válasza:
Ok: Vastagbél máj és lépkanyar gyulladása.
3/3 A kérdező kommentje:
2: Ha ez komoly, akkor én már voltam vizsgálaton. Ilyesmivel kapcsolatban, és minden rendben.
2013. aug. 28. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!