A lábfelpolcolásra eltűnő/visszahúzódó ér az nem sorolható visszér kategóriába igaz?
Figyelt kérdés
Csak az állandóan kitüremkedő ér a visszér, nem? Amikor már láb felemelve tartásakor sem tűnik el?2013. aug. 25. 21:10
1/2 anonim válasza:
Nem igazán. Ennél sokkal bonyolultabb a dolog.
Ilyenkor már elkezdődött a folyamat, és valahol, valamelyik ér nem egészséges, mert nem tudja visszapumpálni a vért teljes mértékben.
2/2 anonim válasza:
Igazat mond az előttem szóló. Annyit tennék hozzá, ha még nem súlyos az értágulat, van egy injekciós eljárás, aminek érösszehúzó hatása van. Befecskendezik az adott érbe egy nagyon vékony tűvel és 2-4 hónap múlva nyoma sem lesz. Két gyereket szültem, álló munka, plusz megörököltem a hajlamot is, és persze az elhanyagoltság miatt, engem előbb műtöttek és csak utána kaptam injekciót. Vastag érnél nem alkalmazzák.
Javaslom minél előbb menj el a sebészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!