Túl szőrös vagyok,20 éves nő létemre. Hova forduljak? Dús, erős, feketés szőr, világos bőr. Arcon, fenék, comb, has, mell, hát, mindenhol :' ( hormonprobléma? többi lent!
sötétbarna hajam van,a bőröm pedig túl világos,ezzel az a problémám,h nagyon látszik a szőrzetem,a fenekem,a hátam,lábaim,kezem,mindenhol nagyon látszik,ráadásul erősek a szőrszálak.nagyon szomorú vagyok emiatt,nem veszek fel fürdőruhát,semmit sem
naponta kellene borotválnom,mert olyan erős a szőrzet
sőt,elhízásban is szenvedek,összefügg ez a 2?párszor vettem be eseményutáni tablettát,ami rossz hatással van a hormonháztartásra,de muszáj volt.a szőrök hosszúak erősek,és sűrű.a fenekem is olyan,az egész combom
az arcomon is látszik,de azt befestem hajfestékkel,a szemöldököm is csúf
hormonprobléma?
milyen orvoshoz forduljak?hova menjek?
kérlek segítsetek!!!
köszönöm
Eszter
Menj el a körzetihez, ő majd úgyis endokrinológushoz, nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz fog beutalni.
Nem akarlak elkeseríteni,de ezzel együtt kell élni,ilyen alkat vagy,próbáld magad elfogadni.
Én is ilyen vagyok,évekig gyantáztattam,epiláltam,hogy majd ritkul,ahogy mondják,de esze ágában sem volt ritkulni,csak kínoztam magam a szőr tépkedésével,így áttértem a borotválásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!