Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb. egy hete egyik nap villódzó pontokat láttam, utána pedig elkezdett nagyon fájni a fejem. Kicsit hányingerem is volt. Azóta szinte folyamatosan fáj a fejem, hol erősebben, hol gyengébben.

2013. aug. 22. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A szemedet megnézetted már? A fejfájás és a villódzó pontok is lehetnek a szem túlerőltetésétől, sok számítógépezés, félhomályban olvasás, vagy ha nem elég jó a szemed és szemüveg kellene.
2013. aug. 22. 23:26
 2/4 Bárzsing ***** válasza:

A villódzó pontok alapján migrén lehetne, de az általában fél-egy napig tart, nem egy hétig.

Mennyire volt erős? Milyen jellegű (szúró, lüktető, tompa, görcsös, stb.)? Gyógyszert vettél be rá? Mit? Az hatott? Hol fáj, egy oldalon vagy mindkettőn, szem körül, tarkótájt, stb.? Könnyezés vagy orrfolyás kíséri? Amikor erősebben fáj a fejed, az kb. egy nap mennyiszer van és milyen hosszan? Provokálja-e valami (fény, állás, stb.)?

2013. aug. 22. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez migrén lehet.Csak ez, hogy ennyire elhúzódó nem jó. Menj el dokihoz, aki meg neurológushoz fog küldeni nagy valószínűséggel. én is migrénes voltam, a magnézium valamit javított a helyzeten. meg ami bevált: 2 no-spa+1 algopyrin és pihenés.Jobbulást!
2013. aug. 23. 00:47
 4/4 A kérdező kommentje:

első: van szemüvegem kb. 2 hónapja voltam szemészeten, azt mondták nem kell erősebb. nem szoktam nagyon sokat gépezni.

erős fényre jobban fájt. kaptam fájdalomcsillapítót, attól egy időre jobb lett. amikor erősebben fáj akkor az 2-3 óráig tart. orvosnál még nem voltam.

2013. aug. 23. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!