Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez a csomó?

Mi lehet ez a csomó?

Figyelt kérdés

az ágyékomnál jobb oldalt van egy apró csomó, már egy ideje ott van a mérete nem változott kb 1éve. nem fáj semmi... csak most kezdtem vele el foglalkozni h az egyik ismerősöm meghalt sajnos nyirokcsomó rákban, hát nagyon megijedtem, tudnátok segíteni h mi lehet ez?

20/L

2013. aug. 22. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát több minden is lehet, szerintem nem ártana megmutatni egy orvosnak. Lehet, hogy egy zsírdaganat (nem veszélyes el lehet távolítani) vagy akár egy benőtt szőrtüsző ami betokozódott de láttatlanban nem sokat lehet mondani.
2013. aug. 22. 13:32
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! :)
2013. aug. 22. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne gondolj rögtön a legrosszabbra :) ahogy az előttem szóló írta lehet mind az.de én még kiegészíteném, hogy egy inaktív nyirokcsomó. Volt valamikor gyulladásod, akkor megnőtt, és nem húzódott vissza az eredeti méretére mikor elmúlt a gyulladás. vagy épp most van vmi gyulladásod.

de ha megnyugtat, mutasd meg dokinak :)

2013. aug. 23. 00:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtato valaszodat:-)
2013. aug. 23. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a jobb combom belső oldalán, a comb elülső részén, és a bal oldalon is, szinte szimmetrikusan vannak csomóim. Nekem néha nagyobbak, hogy nadrágon keresztül is ki tudom tapogatni, s akkor fájnak picit, egyébként soha. Én is megijedtem már miattuk, mikor anyukám agyér-aneurizma miatt halt meg, ugyanis nekem úgy tűnik, mintha ezek is vérrögök lennének, olyasmi mint a visszér. Orvosnál még mindig nem voltam velük, bár szüleimnek mutattam, másnak szégyellem. :(
2013. aug. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!