Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a fejem ami után futok!?

Fáj a fejem ami után futok!?

Figyelt kérdés
Ettem és az után futottam. egy kicsit és utána elkezdett hasogatni a fejem és szédültém leültem és jobban lettem, de nem csak amiután ettem de máskor is....egyébként van a hasam allatt egy mütéttem de szerintem ehez nincs semmi köze...
2013. aug. 20. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Evés után soha sem szabed futni. Várni kell legalább 1 órát, hogy rendeződjenek odabennt a dolgok. És még így is, futás előtt kicsit melegítsél be. Tudod, pár hajlítás, guggolás, törzsdöntés. Ezeket csinálhatod még futás közben, meg után is.
2013. aug. 20. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Most kezdted a futást? Ittál eleget? Nagy melegben futottál, vagy már a hűvösebb időben? Ezek mind okozhatják azt, amit írtál. Ha nem múlik, mindig előjön futás után, akkor viszont jobb lenne orvoshoz menned. Egyrészt, hogy ne akadályozzon ez a sportban, másrészt pedig ebben az esetben súlyosabb betegség tünete lehet.
2013. aug. 21. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
De lehet enyhe betegség tünete is, én például akkor szoktam ezt érezni, ha valami betegség készülődik bennem, és vagy már hőemelkedés mellett futottam véletlenül, vagy estére lázasodom be.
2013. aug. 21. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 21. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!