Mitől lehet az erős fejzsibbadás? FONTOS!
Elég gyakran érzem azt, hogy végigfut a fejemen egy erős zsibbadás a homlokomtól kezdve majdnem a tarkómig...Most ma is ezzel szenvedek, mellé erős fejfájás is társul, amit gyógyszer nem visz el. Évek óta migrénes vagyok, voltam több fejvizsgálaton is, soha nem találtak semmit, viszont már lassan naponta fáj a fejem, vagy ez a zsibbadós érzés jön elő...szédülés...
Nem tudom köze lehet mindennek ahhoz, hogy évek óta pánikbeteg is vagyok és emiatt is sok más dolog is előjön...
Pszichológushoz szeretnék elmenni, de jelenleg erre nincs lehetőségem.
Ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni vagy valami gyógyszert esetleg gyógynövényt ami lenyugtat vagy jó ezekre a migrénes rohamokra!
Előre is köszönöm! (:
19/L
értem, akkor lehet meg kellene keresnem...
Köszönöm a válaszokat! (:
Köszi szépen a segítséget! (:
Orvoshoz majd csak szeptemberbe vagy az után tudok elmenni, de ha nem felejtem el, akkor megírom mit mondtak (:
Nekem is voltak ilyen tüneteim, ha nem is gyakran, de biztosan nem a fogamzásgátlótól, merthogy férfi vagyok.
Én is voltam pánikbeteg, de kigyógyultam belőle. Nekem attól függetlenül is volt fejzsibbadásom, ami nem járt mindig fejfájással.
Pszichés zavar, az biztos. A pánikra gyógyszert szedtem és sokat relaxáltam. Manapság nincsenek panaszaim...
43/F
17:36-os vagyok
Ki lehet gyógyulni belőle. Nekem elég heves pánikbetegségem volt, de fél év alatt letudtam és kb. még fél évig voltak utóhatások; ritkán pulzusszám emelkedés vagy enyhe légszomj.
Pszichiáterhez jártam. Olyan problémára világított rá, amiről egyébként is tudtam. Igaz, megerősített abban, hogy változtatnom kell a dolgokon. Szedtem Xanaxot, később mellé Dalsan-t. Segített.
Hat éve ennek. Azóta teljesen rendben vagyok.
Ha beszélgetnél róla, írj privátot, szívesen válaszolok...
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!