Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez fekély lehet?

Ez fekély lehet?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete rácsöppent a hypo a lábfejemre, akkor nem éreztem semmit, de pár napra rá annyira viszketett, h csúnyán sebesre vakartam.

Namármost egy ilyen seb el szokott tűnni pár nap alatt, viszont semmi nem történt.Gennyes, ég időnként, körülötte viszket azóta is.Csak a hypora tudok gondolni, más ötletem nincs mitől lehet.

Ez fekély szerintetek?3 gennyes borsónyi sérülés van egymás mellett.Most már tényleg aggódok, h nem múlik.Ráadásul 38 hetes terhes vagyok.Mennyire lehet veszélyes?Ez már az a kategória amivel menjek bőrgyógyászhoz?Ha tényleg az amire gondolok és attól alakult ki, mit fognak csinálni vele?Lehet hatással a terhességre/babára?Kétségbe vagyok esve.Kenttem már aloe verával, pantenollal, körömvirágkrémmel, de semmi változás.:(

2013. aug. 19. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
A hypo kimarhatja a bőrt, de gennyezés nem lehet tőle- az már fertőzéstől van, tehát nem krémmel kenegetni hanem fertőtleníteni kell pl. Betadinnal. Ha megszűnik a fertőzés már nem fog gennyezni és elindul a sebgyógyulás. Terhesen viszont mindenképpen lássa orvos is, főleg ha nem akar múlni. Aggódnod nem kell, rengeteg várandósság alatt is biztonsággal használható gyógyszer van, bár ez valószínűleg csak külsőleg kezelendő kategória. Halkan megjegyezném, hogy csípéstől is lehet, ezen a nyáron sok ismerősömnek lett ugyanilyen tünete méhcsípéstől, pedig nem allergiásak rá.
2013. aug. 19. 00:38
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 01:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet a hypotól, de nekem az jutott eszembe először, hogy szedsz e elég vitamint? Ajánlani tudom a perfect prenatalt, az eddigi legjobb terhességi vitamint, de vannak még hasonlók, akár szoptatásra, ha érdekel, de helyzettől függ. Ezt csak azért mondom, mert nem véletlen hogy terhességed alatt jött ez ki.

Amúgy meg ne aggódj!!! Semmi komoly. Ez az erőteljes parázás biztos a babát is megviselte úgyhogy a későbbiekben ajánlanám neked a moksa cseppeket, ez mindenféle rejtett félelmet, blokkot old, jobb mint egy pszichológus. Az anya kisugárzása nagyon kihat a babára, próbáld már meg az ő érdekében.

Szóval kedves leendő anyuka, semmi ok a kétségbeesésre! Amúgy a feketenadálytő krémet is kipróbálhatnád.

2013. aug. 19. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!