Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért vannak feldagadva a...

Miért vannak feldagadva a nemiszervemen lévő nagyajkak?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok (csak előre szegőzem),és természetesen még nem volt "intimebb kapcsolatom" senkivel.Tavaly nyáron vettem észre biciklizés után,de az elmúlt kb 1 hónap alatt. Aztán télen is előjött egy pici 'feldagadás' de nem is nagyon figyeltem mert egyáltalán nem fájt vagy ilyesmi ott lent. Most nyár elején viszont egy csak picit volt feldagadva,és miután elmentem biciklis táborba eléggé feldagadt. és néha fájdogál,de csak épp hogy érzem meg szokott viszketni,de aazt is elég ritkán... és anyukámnak meg hogy mondhatnám el ha esetleg gond van? mert rajtam kivűl még 3 gyerek van itthon+ mindig dolgozik és nem akarom ezzel felidegesíteni...
2013. aug. 15. 19:01
 1/3 A kérdező kommentje:
leszögezem*
2013. aug. 15. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
rossz a bicikli ülésed, feldörzsöli
2013. aug. 15. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyukádnak jó lenne ha szólnál.
2013. aug. 16. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!