Ezért hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Ekcémás a fejbőröm és eddig azt gondoltam hogy azért hullik nagyon a hajam mert sebes meg sokat vakarom a fejbőrömet, viszont most velmerült bennem hogy talán más állhat a háttérben. Szerintetek?2013. aug. 15. 17:36
1/2 anonim válasza:
Sztem ez természetes nekem is mostanába nagyon hullik, de ez időszakos
2/2 anonim válasza:
a hullhat attól, hogy folyton vakarod, azonban lehetnek más okai is. Ilyen például a sok stressz vagy lehet akár öröklött is. Ilyen probléma kialakulhat még hormonális változások miatt is (terhesség, fogamzásgátló tabletta szedése/annak abbahagyása vagy más hormonális változás). Lehet ez akár gyógyszer mellékhatása is ha szedsz valamit vagy vashiány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!