Miért nem mutat semmit a Holter készülék kijelzője?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy attól még működik-e a 24 órás EKG megfigyelő készülék, hogy nem mutat semmit a monitora. Vagy így természetes? Új tartós elemet raktak bele.2013. aug. 14. 15:28
1/7 anonim válasza:
Igen, működik :) Én is azt hittem, hogy nem jó :D Néha megjelenít valamit, de az egészet lementi :) Ott féltem, hogy semmi se lesz a gépen, de ott volt a számítógépen a 24 óra :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Megnyugodtam. Már attól tartottam nálam történt valami a készülékkel. Nem említették, hogy erre számítsak, de így rendben lesz.
2013. aug. 14. 16:03
3/7 anonim válasza:
Nekem se mondták, ezt valahogy elfelejtik :D Gondolom nekik természetes.
4/7 A kérdező kommentje:
Nekik természetes, én is így gondolom. Hálásan köszönöm a választ. :)
2013. aug. 14. 17:08
5/7 anonim válasza:
Örülök, hogy megjelent ez a kérdés, mert választ kaptam a felmerült problémámra. Nálam sem mutat semmit a kijelző, de akkor meg vagyok nyugodva, hogy ettől függetlenül működik a szerkezet.
6/7 anonim válasza:
Én közel 8 évvel később kerültem ide és megnyugtatott a kérdés és a válaszok :D :)
Éppen most vettem észre én is a jelenséget és 3 órája mikor rám tették akkor mutatott valamit... :)
7/7 anonim válasza:
Ugyan ez lett volna a kérdésem. 4 órája van rajtam és most vettem észre üres a kijelző. Akkor megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!