Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tanácsoltok?

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
kb 3 havonta elkezd nagyon erősen fájni a gyomrom, aztán kb 3-4 óra múlva már a jobb alhasamnál fáj. Mindenki szerint vakbélgyulladás. Ez a 3. alkalom hogy ez történt. Az első két alkalommal jegeltük és néhány nap múlva elmúlt aztán néhány hónap múlva újra előjött. Most az orvos azt mondta hogy még mindig nem 100% hogy vakbélgyulladás de ha az is nem akarja még megműteni és elküldött gyomortükrözésre én meg nem mentem el mert félek! :D de nagyon nagyon fáj az egész hasam és már nem engedik hogy jegeljem!
2013. aug. 8. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el a gyomortükrözésre, mielőtt még rosszabbul leszel. Ha a gyomroddal van baj, azon a jegelés nem segít.
2013. aug. 8. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért múlt el az első két alkalommal? :( Nem akarok fölöslegesen ilyeneken átesni! :(
2013. aug. 8. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Ultrahangon voltál már?
2013. aug. 8. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen voltam! És az sem mutatott semmi problémát! A vakbelem környékén volt baj akkor is!
2013. aug. 9. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!