Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megdagadt lábak?

Megdagadt lábak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Esténként lefekvés előtt szinte minden nap megdagad a lábam . Nemtudjátok hogy miért?

2013. aug. 8. 09:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Lehet azért mert későn fekszek le? Vagy mert inkább éjszaka vagyok aktiv és nappal alszok?
2013. aug. 8. 09:37
 2/7 Salx Narval ***** válasza:
Tudni nem tudom, de gyanítom, hogy vizesedik. A meleg és a terhelés is okozhat vizesedést. Érdemes lenne orvoshoz fordulni, ezzel nem szabad játszani.
2013. aug. 8. 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Az orvos milyen gyogyszert vagy kezelést ir fel?
2013. aug. 8. 09:42
 4/7 Salx Narval ***** válasza:
Az attól függ, hogy mitől dagad a lábad.:D Ha vizes akkor kapsz vízhajtót és elküld EKG-ra vérvételre. Ha terhelés miatt, akkor izomlazító és ortopédia vizsgálat. Értelmetlen találgatni, lehet, hogy teljesen más jellegű a gond.
2013. aug. 8. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Még 1 buta kérdés . Kell ilyenért valamit fizetni? 6 éve nem voltam orvosnál
2013. aug. 8. 10:02
 6/7 Salx Narval ***** válasza:
Nem kell fizetni a háziorvosnál és ha beutalót kapsz tőle valamilyen vizsgálatra ott sem. Feltételezem van TB-d. Fizetni csak akkor kell, ha magán úton keresel fel valakit.
2013. aug. 8. 11:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. aug. 8. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!