SOS mi ez az érzés?
Figyelt kérdés
refluxos vagyok torkom folyton kaparja valami, elkezdtem inni salvus vizet két hete és gyógyszert szedek rá, de most olyan fuán csilandoz a torkom nemtudom mitől, rosszabb lenne? vagy gyógyul be? azért érzem ezt?2013. aug. 4. 22:59
1/2 tetris válasza:
Ha refluxos vagy, akkor a gyomorsav nyilván kikezdte a nyelőcsövedet. Ha szeded rá a gyógyszereket, és a salvus vizet, akkor szerintem az lehet, hogy most kezdett el begyógyulni a felmaródás, és azt érzed. De nem vagyok orvos.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon remélem! mert két éve szenvedek abban hogy állandoan szar a torkom....csak most teljesen mást érzek és kicsit megijjedtem de remélem csak gyógyulgat.. oan bizsergető érzés...
2013. aug. 4. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!