Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyukám visszeres lába nagyon...

Anyukám visszeres lába nagyon fáj. Mit tegyen?

Figyelt kérdés

Már több mint 5 éve a műtendő kategóriában van, viszont nem tudjuk kifizetni neki a műtétet. Most a térdén nagyon erősen be van dagadva a főér a visszér miatt. Az egész lába be van neki dagadva, alig tud most lábra állni, és nem tudja behajlítani a lábát.

44 éves, szed Venalutont, és vérhígítót is, meg persze fájdalom csillapítót. Nem tudjuk mit tegyünk, nagyon aggódom érte, félek, hogy elveszítem.

17/L

2013. aug. 4. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
menjen orvoshoz, nehogy trombózisa legyen, ma vagy holnap azonnal háziorvos. nem tudom vérhígítő ellenére lehet-e, de inkább nézzék meg
2013. aug. 4. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos egyértelmű: akárhogy is, de fizessétek ki a műtétet. Ezen nem szabad spórolni. Mennyibe kerül?
2013. aug. 4. 14:38
 3/10 A kérdező kommentje:

129 ezer ha mindent beleszámolunk. Injekció, altatás, műtét, infúzió stb. Mindent összeszámolva ennyi.

De nem spórolunk vele, hisz segélyből élünk meg nagymamám nyugdíjából.

Egy hónapban bejön 82 ezer Ft. :/ Plusz én diákmunkán voltam, azt oda is adtam minden megkeresett Ft-t de muszáj volt kifizetni belőle a számlákat.

2013. aug. 4. 14:45
 4/10 anonim válasza:
Ne haragudj,de miért kéne fizetni a műtétért? Nem biztosított?
2013. aug. 4. 14:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Beszéltünk egy érsebésszel, mondta hogy mindent összevetve ennyit kéne fizetni. És nem, nem biztosított. Akkor eléggé valószínű, hogy már rég megműtette volna anya a lábát.
2013. aug. 4. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha be van dagadva a lába és fájdalmai vannak, az elég gyanús mélyvénás thrombózisra, ami rendkívül csúnya szövődményekkel járhat, ha nem kezelik időben és megfelelően. Véralvadásgátlás mellett IS kialakulhat, főleg ha nincs rendesen beállítva (mikor volt az utolsó kontroll?). Hívjatok mentőt, és maradjon addig is ágyban! Ne várjátok meg a tüdőembóliát!
2013. aug. 4. 14:57
 7/10 A kérdező kommentje:
előző héten volt kontrollon, és igen, tudjuk hogy mélyvénás neki.
2013. aug. 4. 15:00
 8/10 anonim válasza:
Én megértem,hogy nincs biztosítva meg nincs pénz,meg úgy általában mindent megértek,de már ne is haragudj,ha ilyen jól tudtok mindent,azt is hogy konkrétan veszélyben az élete,akkor tulajdonképpen mit akartok csinálni? Várjátok a legrosszabbat?
2013. aug. 4. 15:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt most komolyan nem értem. Ha tudjátok, hogy mélyvánás thrombózisa van, akkor mit keres otthon és miért akar lábra állni? Kórházban lenne a helye megfelelő véralvadásgátlás mellett. Tényleg nem kötekedni akarok, félre ne érts, csak nagyon nem értem a szitut. Ha én ilyen állapotban látnám a hozzátartozómat, akkor mentő, kórház, és nem várunk a tüdőembóliára. Gondolom biztosítva van, tehát ez nektek nem kerülne pénzbe, főleg hogy sürgősségi ellátásról lenne szó.
2013. aug. 4. 15:42
 10/10 anonim válasza:
Ha segélyt kap, annak az ideje alatt biztosított kell, hogy legyen. Havi 5900 Ft a tb. Annyit igazán megér egy emberélet.
2013. aug. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!