Mi lehet ez? Bőrrák ugye nem?
Figyelt kérdés
12 eves vagyok, soha nem szoktam napozni huzamosabb ideig sot inkabb ha lehet a vizben vagyok. Neha erzem h viszketnek az anyajegyeim mindig egy masik. De mire eszbekapok addigra mar szetvakartam oket. Lehet hogy az anyajegy melletti bor viszket nem tudom. Az ujjamon van egy kis hólyagszerű kinövés és a lábamon egyre több ilyen icipici barnafolt jön kis ami viszket. Valamiért mintha minden tünet stimmelne, hangsúlyozom nem vagyok egy nagy napozós. Viszont nagyon be vagyok parázva!!!!!!2013. aug. 3. 09:36
1/4 A kérdező kommentje:
És ilyen fehér hegszerű valamik vannak bár lehet hogy száraz a bőröm mert nem kenem soha, de mi lehet ez?!?!?!?!!!
2013. aug. 3. 09:38
2/4 anonim válasza:
Uszodaszemölcsnek is nevezik, ha egyre gondoltunk. Kis kocsányon lóg? Az a baj vele, hogy amikor vakarózol, tovább viszed magadon. Menj el bőrgyógyászhoz.
Előbb fehér, aztán bebarnul, és amikor alakul, viszket.
Nekem a nyakamon volt. Körbejárt az orvos, észre sem vettem, mind lekapta.
Beragasztgatta a fertőzés miatt, és napokig nem mertem az utcára menni, mert cikis volt magyarázkodni.
Menj el, ne fertőződjön, terjedjen tovább. Nem naptól van, valami vírusos izé..
Ja, nem bőrrák!
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Szerintem csak tuldramatizaltam, mindig ezzel foglalkozok de már rájöttem hogy gyereknek nem lehet bőrrákja
2013. aug. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!