Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Baj lehet ha ezt továbbra is...

Baj lehet ha ezt továbbra is folytatom?

Figyelt kérdés

1 héttel ezelőtt kezdődött..

Kaptam egy gyomor vírust, ami most eléggé elterjedt, szokásos tünetekkel jár (hányás, hasmenés, étvágytalanság, és magas láz, görcsök), sajnos semmilyen gyógyszer nem csillapította a ezeket, a 3. nap körül elmúlt a hányás, így pár ropit, kekszet próbáltam enni. Napról napra jobban leszek, de teljesen ágynak döntött ez az egész, gyengeségemben a WC-re menet többször is összeestem az első napokban. A 6.napja van ez ma két virslit ettem, egy kis kenyérrel, teával, illetve később pár falat dinnyét, de többet nem bírok enni, és az orvos szerint kellene hiszen már szinte minden tünet elmúlt, kivéve a hasmenés. De a közérzetem 1000X jobb, járkálok a lakásban..stb.

.. Mikor felvettem a szoknyámat, csodálkozva tapasztaltam, hogy régen majd szétrepet rajtam, most tökéletesen passzolt, és a lábaim is nagyon jók voltak benne. Nagyon tetszett, hogy ennyire lefogytam, élveztem, mert mindig is ezt akartam.. de olyan nagyon kívánom a mekis ételeket, a zsíros kajákat és mindent.. hogy jól "bezabáljak" mint régen, de tudom akkor hamar visszaszedném a kilókat, de azt nem akarom.

A kérdésem tehát, hogy ha folytatom ezt az alig, vagy fokozatosan eszek dolgot, történhet baj, ha huzamosabb ideig csinálom? (hónapokig)

Köszönöm aki elolvasta, és válaszol (normálisan.) :)

2013. aug. 2. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen hirtelen lefogyni nem egészséges, pláne, hogy betegség miatt történt. Nem érdemes tovább éheztetni magad, mert hiánybetegségek fognak fellépni a szervezetedben, kihullik a hajad, ilyesmi. Amúgy nem fogod tudni megállni, hogy ne egyél, mert ahogy teljesen helyrejössz, a szervezeted igényli majd a tápanyagot. Szóval nagy valószínűséggel vissza fog jönni az összes leadott súly. Viszont, ha 6 nap koplalással elérted az álomsúlyodat, akkor egy ésszerű diétával és kis sporttal két hónap alatt simán elérheted ezt az alakot, és éhezned sem kell. Most inkább próbálj meg erőre kapni, de ne mekis, hanem minőségi kajáktól.
2013. aug. 2. 19:16
 2/2 anonim válasza:

Ha nem megfelelő mennyiségű és minőségű kajákat eszel azzal okozhatsz kárt a szervezetedben. Étkezz egészségesen és rendszeresen és akkor nem fogsz hízni, sőt...

Segítségedre lehet a kaloriabazis.hu.

2013. aug. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!