1/7 anonim válasza:
Amennyiben a strandon védekezés nélkül HIV pozitívval dugsz akkor igen.
2/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy a vízből el lehet-e kapni.
De kösz ezt a felettébb értelmes választ.
2013. júl. 31. 09:57
3/7 anonim válasza:
És a HIV nem a betegség, hanem az AIDS betegség kórokozó vírusa!!!
Kicsit illene utána olvasni, mert igen hiányosak az ismereteid, egyébként az AIDS-nél sokkal nagyobb fertőzőképességű betegségek is léteznek! Hepatitis, fertőző májgyulladás, sokkal jobban fertőz, drasztikus tünetekkel járhat, és halálos is lehet.
HÍV vírus szabad levegőn pár mp.-en belül elpusztul.
És HÍV fertőzött ember sok-sok évig lehet tünetmentes vírushordozó, mire AIDS beteg lesz!!
Ez csak pár infó, de ha valóban utána olvasol, sok más érdekességet is fogsz találni
4/7 anonim válasza:
Felettébb értelmes volt a kérdésed is. 2 éve mikor a németeknél meghaltak néhányan E. Coli fertőzéstől és elsőre a spanyol uborkát gyanították bűnösnek, akkor fél európában nem lehetett uborkát venni. Szerinted ha a HIV terjedne a medence vizével - ebből következően nagyjából bármilyen vízzel, akkor lenne még strand a világon v. ihatnál a vezetékes vízből? Ha tájékozatlan vagy, ne engem oktass, HIV/AIDS témában van bőven megbízható forrás az interneten magyar nyelven is.
5/7 A kérdező kommentje:
Már meg bocsáss kedves kommentelő, de nem azért van ez az oldal, hogy kérdezzek? Ha nem tetszik a kérdésem, vagy értelmetlennek tartod.. Nem kell ide kattintani SŐT kommentelni se kell. Én kérdeztem, mert nem tudtam a többi rizsád nem érdekel.
2013. júl. 31. 10:52
6/7 anonim válasza:
Én a kérdésedre válaszoltam, az meg hogy te csak másodjára tudsz egy egyszerű (bár ostoba) kérdést értelmesen megfogalmazni, meg engem nem érdekel.
7/7 anonim válasza:
Igen el lehet be be mászik a nuniba Ilyen barom kérdést fel tenni beszarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!