SEGÍTSÉG! Lehet ez szívinfarktusra tünet?! Vagy csak nagyon pánikolok?!
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, az utóbbi pár hétben pánikszerű tünetekkel, mindig figyelem magam, hogy éppen mi bajom lehet. 2 háziorvos azt mondta, pszichés eredetű probléma, de nem tudok megnyugodni.
Néha random jelentkező szúró vagy épp markoló fájdalmat érzek a mellkasomban, a legutóbbi egy órája volt kb. akkor úgy éreztem, hogy a szívem körül szorulna össze valami. NAGYON MEGIJEDTEM! Csak pár mp-ig tartott, de totál kész vagyok. Hétfőn megyek belgyógyászhoz, aki valószínűleg elvégzi rajtam az EKG-t meg ami esetleg még szükséges, de addig megőrülök!
Pár hónapja voltam laboron + teljes vérképen, plusz a háziorvos meghallgatta a szívem + vérnyomás, minden a legnagyobb rendben volt, de ezek a "tünetek" kiakasztanak...
2013. júl. 29. 21:13
1/1 anonim válasza:
Nagy segítség lehet neked valami növényi nyugtatószer. Igyál napi több csésze citromfű teát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!