(képekkel) Milyen betegség lehet ez? Allergia esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Leszögezném hogy nem rajtam vannak ezek,a mennyen vele orvoshoz nem segít én is mondtam neki aztmondta majd ha fáj szóval az ilyen jellegű tanácsokat nem kérem nem veszem túl sok hasznát ,esetleg ha valaki látott hasonlót mert ha valami súlyos akkor itt kiderűl ő is hamarabb elküldhetem orvoshoz még mielőtt elkezdene fájni... a képeken szerintem látszik jelenleg ez a 3 meg 1 a vádliján de az nagyon halvány nem látszana képen,(ezek is alig mert konvertálódik feltöltésnél de még mindíg jobb mint a semmi) van de már vagy 2 hete:
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. júl. 28. 18:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem allegria mikor alakult ki és mi után alakult ki?
2/3 A kérdező kommentje:
A lábán egy szabadtéri program után még arra is gondoltak hogy valami bogárcsípés,de el kellett volna múlnia nem? már 2 vagy 3 hete ottvan,de nem halálos?akk nincs nagy gond köszi a választ!
2013. júl. 30. 08:40
3/3 anonim válasza:
Szerintem menjen el orvoshoz. Lehet, hogy valami kezdődő bőrbetegség! De ha elmúlt akkor jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!