Mi baja lehet a nyelvemnek?
Figyelt kérdés
Vannak ugye rajta azok a kis bogyók sokszáz és nekem most jobb és bal oldalon is vagy 3-3 meg van duzzadva, kiáll valamint fáj is az egész nyelvem. Ez lehet esetleg allergiás reakció? Ma macskáztam és esetleg szőr került a számba? Ha nem akkor mi a fenétől lehet? Semmi olyat nem ettem nem ittam más után stb... Ja a nyelvem kb úgy fáj, mintha "izomláza" lenne2013. júl. 28. 02:02
1/1 Nikolee0727 válasza:
Ez lehet egy bakteriális fertőzés jele. A nyelveden vastag fehér plakkosodás lerakódás található? Ha igen használj valamilyen alkoholos szájvizet. Ha továbbra is fennáll a fájdalom látogass el a fül-orr-gégészetre vagy háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!