Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ótvar-e? Kérdés alul.

Ótvar-e? Kérdés alul.

Figyelt kérdés

Kétéves lányom arcán a külső szemzug alatt van egy piros folt, ami befele halványodik a külső pereme mintha minimálisan ki lenne emelkedve a felszínből. Nekem tipikus bőrgombának tűnt. Szombaton volt egy hete hogy észrevettük, akkor olyan volt minta meg lenne horzsolva, mintha elesett volna. Aztán a var eltűnt és ez a rózsaszínes folt maradt utána amit leírtam. Testén nem látok máshol ilyet.

Ma voltunk dokinál aki egyből azt mondta hogy ótvar amint ránézett. kapott ecsetelőt, antibiotikus krémet és kamillával kell mosni.

Biztos ótvar-e mert:

-kb 9-10 napja kezdődött nála és nincs máshol rajta folt

-senkin nincs a családból csak rajta (4 éves nővér és 6 hetes baba és mi férjemmel

-nem viszket neki, nem is láttam hogy vakarná, nem gennyes

-ha ótvar meddig tart még, és biztos terjed-e még ha eddig nem tette.

Előre is köszi!

2013. júl. 22. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kapottt rá antibiotikumot meg krémet, az biztos jó lesz
2013. júl. 22. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha a doki azt mondja, ótvar, aki val.színűleg az

(volt)

2013. júl. 22. 21:05
 3/4 A kérdező kommentje:

2-es válaszolónak:

Az volt? Gyógyulófélben lehet úgy érted?

Tényleg egyből mondta doki mikor ránézett, én is úgy hiszem, csak nem tipikus ótvarként viselkedik, már amennyiben van tipikus ótvar.

Pl nem terjed az ő testét sem, nemhogy rajtunk.

2013. júl. 22. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én kislányomnál három hónapos korában jelentkezett az ótvar, a belső karján (állítólag én sérthettem meg a bőrét a körmömmel és az fertőződhetett el). Miután kezelni kezdtük, négy-öt nap alatt teljesen eltűnt.

Nem terjedt tovább a testén, és senki nem kapta el (persze óvatosak voltunk).

2013. júl. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!