Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van vkinek vmi sejtese h...

Van vkinek vmi sejtese h milyen betegseg lehet ez?

Figyelt kérdés
apu arra panaszkodik hogy gyakran erzi azt mintha egy hangya megcsipne. kerdeztem h olyan mintha sok hangya megcsipne ( mert akkor zsibbadasra gonsoltam vna) vagy csak egy? azt valaszolta h csak egy. aztan pont megint erezte, es kerdeztem h de ez ennyire faj? mondta h igen, es h meg viszket is. mondta h vannap napok amikor ejszaka erre a "csipesre" ebred fel...stb. ( jah es ezeket a csipeseket az egesz testen erzi, vagyis egyszerre csak egy helyen, de van amikor a labanal erzi, van amiokr a mellkasanal..stb) meg azt panaszolta h ha keresztbe teszi a labat akkor nagyon gyorsan zsibbadni kezd a laba , es nem tud ugy ulni. vki vmi tippje nincs h mi lehet ez :s
2013. júl. 17. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Perifériás idegrostok betegsége lehet .

Régebb óta fennálló cukor betegeknél is előfordul,

B1 vitamin hiány esetén, gyakori alkohol fogyasztás is okoz környéki idegkárosodást illetve bizonyos gyógyszerek tartós szedése / vizelethajtó kombinált vérnyomás csökkentők stb/

2013. júl. 17. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:

elobb pont megemlitettem apunak h lehet vmi vitamin hianya van...amugy miben van b1 vitamin?

de lehet h a rendszeres gyogyszer szedestol van...mert tenyleg sokat szed, allergia gyogyszereket foleg....

erre nincs vmi gyogymod?( nem az allergiara hanem a "csipesekre")

2013. júl. 17. 21:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban lehet venni B1 vitamint is tartalmazó tablettákat / Milgamma N -t javasolják az ideggyógyászok/.

Vízben oldódó, nem lehet túl adagolni.

Dióban, teljes kiőrlésű gabonákban, élesztőben elég jó adagban van

2013. júl. 17. 21:48
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget/valaszt !!!:)
2013. júl. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!