Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Másnál is előfordult mélyvénás...

Másnál is előfordult mélyvénás trombózisnál?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a bal lábamba van trombózis,és tüdő embóliám is lett. A trombózis végig térdhajlattól hasfalig, már több mint 2 hete korházban vagyok és a lázam nem akar elmúlni, góckutatás volt de nem találtak sehol gyulladást. Úgy hallottam az erek/vénák gyulladásától előfordul... ez igaz? ilyen sokáig is?
2013. júl. 13. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:
A férjemnek a bal alsó lábszárában volt mélyvénás trombózisa. Ő is elég sokáig lázas volt, neki elintézték azzal, hogy biztos meg is volt fázva (télen volt) Már nem tudom pontosan, hogy meddig volt lázas (2000-ben volt), de az biztos, hogy a 2 hetet közelítette, vagy meghaladta egy picivel.
2013. júl. 13. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:

engem hasonló tünetekkel diagnosztizáltak erre: [link]

nézz utána. nálam persze nem volt ilyen súlyos, mert kisebb bevérzéseim voltak csak elsősorban a lábamban és a karjaimban.

sajnos az orvosok nagyon megijesztettek, azt mondták hogy az érfalak gyulladása miatt bárhol előfordulhat trombózis, tehát életveszélyes állapotban vagyok, nem engedtek hetekig felkelni.

később kiderült hogy félrediagnosztizáltak.

fiatal lányoknál előfordulhat ez az érfalgyengeség, kinek milyen intenzitással, de a lényeg hogy kinőnek belőle. Nekem 16 évesen fordult elő, most 19 éves vagyok, és sajnos azóta is minden nyár elejétől őszik "foltos" vagyok, de egyre kevésbé.

Ilyen esetekben nagyon megijednek az orvosok, mert sok szörnyű betegség járhat ilyen tünetekkel mint pl a leukémia, vagy tüdőbetegségek.(talán ezért volt a góckutatás) Nem értik miért nincs gyulladás a szervezetedben, de persze szerencse hogy nincs, így ki vannak zárva az ilyen szörnyű betegségek, ami már nagyon jó. Magyarországon sajnos kevés helyen foglalkoznak ilyen jellegű betegségekkel. Nekem első két kórházban a legrosszabbakat közölték, pesten végül elmagyarázták a dolgot.

Remélhetőleg neked is csak ennyi a baj, és meggyógyulsz. Ha gondolod írj privátban, segítek ha tudok.

2013. júl. 13. 16:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem elmúlik attólfélek hogy belsőszervi valami :/
2013. júl. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!