Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől puffadhatok szinte...

Mitől puffadhatok szinte folyamatosan?

Figyelt kérdés
Már áttértem vega-lúgos étrendre, ill. a gyomromra is fogyasztok vmi gyógynövényes kúrát, az utóbbi jót tesz, de még is rendszeresen felpuffadok, és ilyenkor nem csak kellemetlen, hanem rendesen fáj is a hasam, van, h rendesen görcsölök is a puffadástól magától, pedig a "női napokhoz" biztos, h nincs köze a görcsöknek. Ez egyébként nálam gyerekkorom óta adott, csak akkoriban főleg laktózos termékeknél fordult elő...viszont mára már lassan csak akkor érzem jól magam, és addig amíg nem eszek. :(

#puffadás #hasi fájdalom #görcsök stb.
2013. jún. 25. 20:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem írni, h 34 éves, és nő vagyok! :D
2013. jún. 25. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valamilyen fűszerre vagy kimondottan egy zöldségre-gyümölcsre reagálsz rosszul?

Nálam a sárgaborsó ilyen meg a körte, többivel semmi bajom.

2013. júl. 8. 10:45
 3/7 gömbicica ***** válasza:

szia. még mielőtt csak legyintenél, és azt mondanád, hogy nem vagyok normális olvasd el!!!!

EGy kollegám volt, van igy, mint Te.

Neki oda vezették vissza, hogy a három gyereket sokat verte az apja, és őt vérig alázta gyerekkorában.

Most nem azt akarom mondani, hogy vertek Téged is, csak egy elszenvedett trauma még mindig mutatja hatását.

közel 40 éves (férfi) már.

Amig nem fog tudni felülemelkedni mindezeken, és megbocsátani (nem egyszerü történet!!!) addig kinlódhat mindenféle gyógyszerrel, meg étrenddel. Bármit ehet, mindentől szasrul van, ráadásul sokat megy a hasa is.

Most kaukázusi kefir esett jól neki valamiért. sose ette, sőőőt. és megkóstolta, és jól esett neki.

ÉS NYUGI. HA IDEGESKEDÜNK MINDEN FENÉN, AKKOR CSAK MAGUNKNAK ÁRTUNK (tudom nehéz, én is beleesek a dilizés hibájába szinte naponta)

Hasmenés, székrekedés, szelek terén mi ujság.

A kollegának hasmenése is volt, és a szelek sem igazán nótáztak nála :-(

férfiaknál jellemzőbb a kis dudoros előre mutató has a gyomor tájékán . nőknél inkább teliben az egész has

területe.

[link]

2013. júl. 19. 14:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Abszolút nem nézlek hülyének, sőt.

Azóta már igen sok vizsgálaton túl vagyok más okokból is, de a legtöbb leletem hála istennek jók lettek.

Dokik is mondták, h pszichés alapú is lehet, de én, azért étrendet betartom, mert sokat segít..., ill. még annyit mondtak, h vakbél is okozhatja, bár gyulladásra nincs jel, de egyenlőre nem zárták ki a kivételét.

Belül is, mármint lelkileg is elkezdtem "gyógyulgatni", alap járaton is keresztény vagyok, így most jobban oda figyelek ezekre is. Mondjuk engem sose vertek, de van mit nekem is megbocsátanom sajnos, amiket eddig elfojtottam.

2013. júl. 21. 00:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Jah, és igen nálam főleg székrekedés szokott lenni, és a szelek is nem úgy működtek, mint kellene, hasmenésem viszont nem volt.
2013. júl. 21. 00:11
 6/7 gömbicica ***** válasza:

Szia :-)

"Belül is, mármint lelkileg is elkezdtem "gyógyulgatni", alap járaton is keresztény vagyok, így most jobban oda figyelek ezekre is. Mondjuk engem sose vertek, de van mit nekem is megbocsátanom sajnos, amiket eddig elfojtottam."

Ha a fentieken tul jutsz majd, kutya bajod nem lesz! (szerintem!)

Jó egészséget kivánok Neked :-) Üdv. Edit.

2013. júl. 21. 07:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! :)
2013. júl. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!