Létezik olyan hogy valaki túlmelegszik?
Figyelt kérdés
Ha egy szál papucsban vagyok, akkor az egész lábfejem majdnem forr, annyira meleg. Meg a tenyerem is. Megnézettem a pajzsmirigyem, az teljesen jó. Mitől lehet ennyire meleg? Alapból hűvösebb a testem mint pl. a páromé, ebben a melegben meg rosszul vagyok annyira túlmelegszem.2013. jún. 21. 21:15
1/3 anonim válasza:
Létezhet. általában akkor ha valaki fizikai munkát végez kint, és annyi hő keletkezik, amit a test nem tud leadni ilyen időben. Akár 40 fokra is emelkedhet a testhömérséklet.
Ez a hőguta. Vagy a más a neve, de az nem jut eszembe..:D
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, csak egyszerűen sétálok, akkor is. Máskor is volt már, sokszor, nem ekkora melegben is. Lehet valamit tenni ellene?
2013. jún. 21. 21:45
3/3 anonim válasza:
Sok vizet kell inni, hogy tudj izzadni, mert az hűt. Ha nem iszol eleget, nem tudsz izzadni rendesen, ezért nem is tudja hűteni magát a tested megfelelően, így emelkedik a testhő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!