Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Volt már ilyen...

Mit tegyek? Volt már ilyen valakinek mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
A problémám már jó ideje tart nem tudok kivel beszélni erről mert szégyenlem.Az a gondom hogy,nem tudok rendszeresen székelni. hashajtót szedek de most már azzal se megy pedig 3 szemet is be veszek. van hogy egy hétig sem és érzem hogy,kellene. nagyon sokszor olyan görcseim vannak emiatt.
2013. jún. 20. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Hunyadi János gyógyvizet. Minden reggel igyál meg fél decit belőle! Nekem minden problémám megszünt, mióta ezt iszom!
2013. jún. 20. 12:10
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2013. jún. 20. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, hashajtót szerintem ne szedj, inkább próbálj másképp táplálkozni. Nekem ezek segítettek:

1. Darmpflege (azt hiszem) kapszula, dm-ben tuti lehet kapni, gyógynövényekből van összerakva, este kell bevenni, inni rá egy nagy pohár vizet és természetes módon megmozgatja a hasad, rendszeresen is szedheted.

2. Estére vacsora után vagy helyett ezt edd: egy almát reszelj le (én héj nélkül szoktam), pici fahéjat szórhatsz rá, egy kávéskanál (vagy ha édesszájú vagy akkor több) méz és 1-2 evőkanál lenmagot keverj bele. Ezt szépen elnyammogod, szerintem finom is. Ha egy ilyen adag nem is segít, ha 2 este eszek ilyet, akkor egy időre újra beindul szépen az emésztésem.

3. Reggelre éhgyomorra most éppen félbevágott grapefruit levét iszom, citromfacsarón kinyomkodom, pici ásványvízzel felhígítom és kész. Mióta ezt csinálom naponta 2x is tudok menni wcre, bár lehet ez most a meleg miatt is. De télen csináltam citromlé kúrát is, éhgyomorra kellett azt is inni, na attól is rohantam wcre elég gyorsan...

A lényeg, hogy rostos dolgokat egyél eleget és igyál elég vizet vagy teát - ne boltit és ne cukrosat.

2013. jún. 20. 13:02
 4/8 A kérdező kommentje:
de én már rengeteg mindennel próbálkoztam,és az is fura számomra hogy a legerősebb hasajtót vettem a Tisasenből és 3 mat is beveszek és mégsem pedig érzem hogy,kellene.de nem megy. köszönöm a tanácsod..
2013. jún. 20. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy hozzá lehet szokni a hashajtóhoz, ezért soha ne kezdjek szedni. Én félek is a hashajtótól, de nem tudom h hülyeséget mondtak-e :) Szerintem próbálj más megoldást találni és ha nem változik, akkor érdemes lenne gasztroenterológiára menni, ők foglalkoznak emésztéssel.
2013. jún. 20. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy próbálj valamilyen probiotikus kúrát, lehet nincs túl jó állapotban a bélflórád. Normaflore, laktiv, ilyesmit szedj be végig esetleg, hátha segítene.
2013. jún. 20. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
a gyógyvízre visszatérve. Ehhez nem lehet hozzászokni, mivel nem gyógyszer... :) Próbáld ki!
2013. jún. 21. 07:05
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben ki próbálom a vizet. köszi
2013. jún. 21. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!