Nagyon sürgős, mit tegyek?
Szombaton mennék a barátommal 4 napra nyaralni. Ez lenne az első igazi közös nyaralásunk, már ki is van fizetve. Viszont tegnap reggel kezdtem el érezni hogy valami nem stimmel. Rossz volt a közérzetem, kapart a torkom, nem is a torkom, hanem a "gégém". Ma reggelre alig van hangom, fáj ha beszélek, ha nyelek, de nem is a torkom hanem sokkal mélyebben, mintha a hangszálaim fájnak. Lázas nem vagyok, csak rossz a közérzetem, nincs étvágyam sem. 16.15-ig dolgozom minden nap. Ma apuval lenne közös programom, amit már 2 hete várok
:( csütörtök, péntek pedig olyan programom van amit nem tudok lemondani. Mit csináljak? Valami házi praktika? El kell mennem dokihoz? A meleg nem jó, teát ittam rengeteget, de csak rosszabb lett a melegtől:( 20L
Ez gégegyulladás, ami ha ráhúzódik a hangszálaira, akkor az hallatszik is. Aranyszabály gégegyulladásnál: Se túl hideg, se túl forró mert mindegyik bedurrantja a gyulladást. Lázcsillapítás, kamilla+kasvirág+levendula tea, mézzel és izzadás az ágyban addig amig nem lázas. Ha megoldható, akkor SOHA ne filtereset vegyen. A dolog fokozható kamillás gőzzel, amit a szobájában párologtat, míg alszik. Igy pár nap alatt rendbejöhet, ha idejében nekiállt a kúrának.
Ha láz megjön akkor sajnos mondja le a nyaralását, és orvos, antibiotikum, vagy injekció a vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!