Dede363 kérdése:
Ha megműtenek tölcsérmellkassal mennyi idő a gyógyulás?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mellkasdeformitàsom van (tölcsér mell) szeretnem megműtetni de hallatam hogy ha a fém lapot ütés éri elmozdulhat -e????????Mivel focizom és kungfuzom és egyiket se szeretném huzamosabb ideig abbahagyni.2013. jún. 16. 21:24
1/1 anonim válasza:
Csak akkor mütesd meg ha nagy. Nekem alig van bemélyedve és ahogy edzek kezd egyre kisebb lenni a "lyuk" :D Ha megmüteted magad, vagy fél évig abba kell hagynod. Nekem is azt mondta az orvos, hogy nem vészes, szerinte ne mütessem.
De amúgy igen, nem lenne szabad ütés érje, mert attól megint eldeformálódhat.
Eddz sokat mellre és idövel javul. (Ússz, ajánlom a gyógytornát és a fegyencedzést, nekem bevált.)
Remélem még olvasod. A kérdésedet nem fogom megnézni, de ha tudok segíteni írj privátot!
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!