Ez milyen betegség lehet?
Nagy bajt érzek. Anyukám szerint semmi,de én félek. A tüneteim inkább pajzsmirigy alulműködésre utalnak, de akkor a szőrösödét az nem magyarázza. Amiket észrevettem: nagyon szőrösödök az egész felső testem még az arcom is, ami nagyon zavaró, mert lány vagyok. De ami inkább az alulműködésre utalna az a száraz hideg bőr, töredezett, vékonyszálú haj, nagyon alacsony vérnyomás, hízás(nem tudok fogyni). Ez nem tudom hova tenni de a csuklóm nagyon fáj és nem tudom miért mert nem emlékszem , hogy leestem volna, vagy beütöttem volna amitől fájhatna. Az tudom , hogy a hátam attól fáj mert lovaglás közben egyszer becsípődött és mikor síelni voltunk egy hatalmas görcs lett ott és a fejem nem tudtam mozgatni és még mostanában is nagyon szokott fájni az üléstől.Még a nyakam is néha úgy hirtelen mintha szúrnák elkezd fájni egyszerűen bele őrülök. És mostanában még a derekam is elkezdett fájni.Az anyajegyeim is nagyon megszaporodtak.(Régebben még volt amelyik fájt is.) Most biztos azt gondoljátok, hogy túlzásba viszem az aggódást vagy túl sok mindent veszek észre magamon. De egyszerűen borzalmas és az a legrosszabb, hogy szüleim nagyjából leszarják.Nagyon félek , hogy valami bajom van. :( Szerintetek mi lehet ez?
Légyszi ha van ötletetek írjátok meg és ne bunkón, mert ez számomra nagyon fontos.
Egy aggódó lány.
Még azt elfelejtettem , hogy a szívem is néha beszúr. Rettenetes.
Amúgy anyukámat rávettem , hogy vigyen el orvoshoz és nagy nehezen beadta a derekát, szóval valamilyen teljes kivizsgálásra megyek, meg talán endokrinológushoz a nyáron.
Le kéne fogynod
Az orvostól megne félj, mert úgy hogy segítsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!