Sanszos, hogy ez hipoglikémia?
Sanszos, hogy valamit igen rosszul csinálsz.
Kezdem sorolni:
- Nincs havid, ez kisebb katasztrófa.
- "nem figyeltem oda olyan nagyon katonásan az étkezésemre," -> miért, egyébként katonásan figyelsz? HIBA.
Biztos hogy valami csúnyán nem stimmel az étkezéseddel. Valószínűleg olyan irányba kezdtél menni ami tápanyaghiányhoz, mennyiségi éhezéshez vezetett.
Hipoglikémia lehet, ha nem eszel elég zsírt-fehérjét, vagy rossz arányban eszed ezeket. Ha sok zsírt ennél, akkor ketózisban lehetnél és értelmetlen volna a hipoglikémia. Valami normális, racionális irányba vidd a táplálkozásodat, vagy ketogén, vagy kiegyensúlyozottabb fehérje/zsír/zöldségfogyasztás, de alighanem többet kellene enned.
az hogy nem jön meg NAGY BAJ!!!
miért nem?
mert olyan kevés a tápanyag a szervezetedben, hogy leállt tőle a hormonrendszered, nem tudja fenntartani magát
ez ebben a korban azért olyan veszélyes, mert nem fejlődnek ki tőle normálisan a belső nemi szerveid + tönkremegy a hormonháztartásod
én is ismerek egy ilyen lányt, pont ugyanezekkel a paraméterekkel
majd 10 év múlva ne csodálkozzatok, ha nem lehet gyereketek
/nem ijesztgetésként mondom, orvostól is megkérdeztem ezt/
ÉTKEZZETEK MÁR NORMÁLISAN, MERT ÉHEN HALTOK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!