Agyvérzésem van? Többi lent:
Pfff
A helyett hogy elmennél orvoshoz itt kérdezősködsz a gyakorin?Talán nem kellene elmenni orvoshoz?Már ne is haragudjál,nem tudom mióta tart,de én biztos nem itt kérdezősködnék hanme elmennék orvoshoz!
Ha becsukod a szemedet és képes vagy 1 percig egylábon állni, akkor leginkább a látásoddal lehet baj.
Ha nem vagy rá képes akkor vagy agyvérzés, vagy vércukorszint, vagy valami más, akkor szerintem még ma menjél el orvoshoz.
Nagyon kétségbe lehetsz esve, ha még röhögni is van erőd...
A látótérkiesés szemprobléma is lehet, nem feltétlenül idegrendszer. Mondjuk valami agyi bibi tuti van annál, aki orvos helyett ide jön...
A látótér kiesés agyi eredetű. Lehet agyvérzés,de okozhatja agydaganat is. Persze nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni,gyakori,h egy egyszerű agyérgörcs az oka,ami elmúlik magától is. Sok migrénesnek pl. így kezdődik a rohama. Ne ijedj meg,de ha rövid időn belül nem múlik menj el orvoshoz!
Amúgy hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!