Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet probléma?

Véres széklet probléma?

Figyelt kérdés

Már feltettem ide a problémámat/kérdésemet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__4353827-..

Voltam háziorvosnál, ő elküldött a sebészetre, mert szerinte kár az időt húzni a laborral, stb, ha gond van akkor úgyis meg tudják a sebészeten állapítani. Bementem a sebészetre, ott ujjal megvizsgálta a fenekemet, és azt mondta, hogy se tapintásra, se mintára (nincs vérzés) sincs aranyérre utaló nyom. Kérdeztem tőle, hogy hova tovább? Azt mondta, ha lesz újra ilyen, akkor vegyek mintát, és vigyem el kontorllra... Azóta csak 1x véreztem. Ez sajnos ilyen, valamikor véres valamikor nem. Most kezdődött 1 hónapja kb. Volt olyan, hogy 1 hétig nem is volt semmi gond, utána 2-3 napig újra véres volt, utána pár napig megint semmi.

2013. jún. 12. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Vittél be mintát kontrollra?
2013. jún. 12. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, azóta nem véreztem.
2013. jún. 12. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen problémáim voltak. nekem vastagbélgyulladás okozta. először engem sem akartak vizsgálni, de elmentem magán gasztroenterológushoz, ő csinált tükrözést, így derült ki. bár nekem fájdalmaim is voltak, de nem jár feltétlenül azzal. én a helyedben nem hagynám annyiban, mert akár polip is lehet, annak sincsenek feltétlenül egyéb tünetei
2013. jún. 12. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
A sebesz utasitasat kell elfogadnod!
2013. jún. 12. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

szia. azóta hogy vagy mi a szitu? sajnos nálam is hasonló a helyzet, de még nem tudtam orvoshoz menni. semmi fájdalmam nincs, székeléssel sem volt gondom, most sincs. de láttam hogy véres volt, én is először a menstruáciora gyanakodtam, de sajnos rá kellett jönnöm hogy nem attól.

használtál vmi krémet vagy mit mondott a doki?

24/L

2013. jún. 21. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem mentem azóta új dokihoz, meg laborba se tudtam menni, mert közben újra női "bajaim" voltak, meg most egy ideig megint nem volt véres a székletem. Direkt kérdeztem a dokit, hogy ne próbáljam meg kezelni természetes módon aranyér ellen? Mert olvastam jó dolgokat, amik másnál segítettek, de azt mondta, hogy felesleges mivel nincs aranyerem.. Pedig 1-2 tünet eléggé egyezik az aranyér tüneteivel.... Szóval azóta nem foglalkoztam vele. Nekem se fáj, csak néha vérzik, néha meg viszket.

2013. jún. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!