Ideges vagyok, hogy mi a bajom, másra sem tudok gondolni, mit csinálja?
Szia! Előszor is: ne láss mindjárt rémeket. Az ember nem szokott 17 évesen meghalni. Nem igazán jellemző. Az tuti biztos, hogy oltári nagy baj nem lehet, mert azt rögtön elsőre kiszúrták volna. Lehet, hogy meszesedik a gerinced, és ez sugárzik ki a mellkasodba és a lábadba. De bármi is az eltérés, nem lehet nagy a baj. A Cataflam, nemcsak fájdalomcsillapító, de gyulladáscsökkentő is.
Ha felmerül rák gyanuja, akkor az orvos direkt erre való vérvételt rendel, ami a tumormarkerek kimutatására való.
Ha reumád van, akkor a vérből kimutatott gyulladás is érthető, mivel a reuma az izületek gyulladásos betegsége.
Ha mégis nyugtalan vagy, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy elmenj egy másik orvoshoz, egy másik helyre, aki ugyanúgy kivizsgáltat, mint a mostani orvosod.
Tudom szinte lehetetlent kivánok, de mégis az lenne a legjobb, ha hinnél a mostani orvosodnak, a leleteidnek, és elhinnéd, hogy nincs egetverő nagy bajod. Most arra kellene koncentrálnod, hogy az érettségid rendben meglegyen.
Csak ötletként jutott eszembe, hogy több helyen is láttam már itt a neten, hogy orvosok válaszolnak a feltett kérdésekre. Esetleg kereshetnél egy ilyen oldalt, aztán hátha válaszol egy orvos, hogy mi a tippje, javaslata, hogy mi állhat a háttérben.
De mégegyszer mondom: komoly baj nem lehet, mert azt kimutatta volna már a röntgen, a szív ultrahang, vagy az ekg, a vérkép.
Na, nyugi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!