Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ideges vagyok, hogy mi a...

Ideges vagyok, hogy mi a bajom, másra sem tudok gondolni, mit csinálja?

Figyelt kérdés
Április végén elkezdett a bal lábam, a hátam és mellkasom fájni. Alig tudtam mozogni, fájdalom csillapítókkal tömtem magam. Az orvos azt mondta, hogy húzódás és pihentessem. De hetek múlva sem javult és zavart, hogy a bal mellkasom fáj. Köhögésnél és légzésnél. Korházba mentem, ahol bent fogtak kivizsgálásokra. Voltam mellkas röntgenen, szív ultrahangon és ekg-én. Minden rendben találtak. Adtak ilyen csodabogyót, nem tudom a nevét és a fájdalmaim elmúltak. Haza engedtek és tovább küldtek ortopédiára ahol minden rendben volt és onnan reumatológiára. A korházból mikor kijöttem cataflamot írtak fel, ami segített is, de kezdett elmúlni a hatása, és még fájt a bal oldalam nem annyira, a jobb kezdett fájni. Reumatológián találtak valamit, ami arra utal hogy meszesedés korai fázisában vagyok. Mr-re küldtek ami majd júni 26-án esedékes. Mára elmúlt a lábfájásom, már csak a derékfájás van, gyógyszert már nem szedtem, de a mellkasom még mindig fáj. Néha elmúlik, majd visszajön. A bal mellkasom fáj, ha köhögök vagy tüsszentek belenyilall a fájdalom. Gondolom az mr-en kiderül, hogy mi a probléma. De, olyan messze van és félek. Ma azon kaptam magam, hogy azt kerestem, hogy a tüdőrákot hogyan lehet felismerni. Tegnap kiakadtam, hogy túl erősen dobog szívem és nagyon nehezen nyugtattak meg, hogy minden rendben., ez normális. De, egyszerűen rá stresszelek. Tudom, hogy gyulladás van a szervezetemben mert a vérvétel kimutatta és az orvosok mondták, hogy nem normális, de nem is túl magas, 50 valamennyi. Már azon gondolkoztam mi van ha félrediagnosztizálnak és tényleg szív bajom van. Olyan sokat hallani hogy csak úgy meghalnak az emberek, mert az orvosok félrediagnosztizálják. Még egy hónapot kell várnom és félek hogy komolyabb bajom van. Most érettségizek és ez sem tesz jót, mert a tanulásra sem tudok figyelni. Néha azon vagyok majd, elmulik mert már nem olyan nagy a fájdalom és a láb fájdalom is elmúlt. Reumatológián valamit betekintő sectrumot csináltak ahol a bal oldalamon túlsulyban van valami. Lehet, hogy ez tényleg a meszesedés miatt van? De, akkor miért fáj a mellkasom?
2013. jún. 1. 15:57
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és 17/F
2013. jún. 1. 15:59
 2/2 tetris ***** válasza:

Szia! Előszor is: ne láss mindjárt rémeket. Az ember nem szokott 17 évesen meghalni. Nem igazán jellemző. Az tuti biztos, hogy oltári nagy baj nem lehet, mert azt rögtön elsőre kiszúrták volna. Lehet, hogy meszesedik a gerinced, és ez sugárzik ki a mellkasodba és a lábadba. De bármi is az eltérés, nem lehet nagy a baj. A Cataflam, nemcsak fájdalomcsillapító, de gyulladáscsökkentő is.

Ha felmerül rák gyanuja, akkor az orvos direkt erre való vérvételt rendel, ami a tumormarkerek kimutatására való.

Ha reumád van, akkor a vérből kimutatott gyulladás is érthető, mivel a reuma az izületek gyulladásos betegsége.

Ha mégis nyugtalan vagy, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy elmenj egy másik orvoshoz, egy másik helyre, aki ugyanúgy kivizsgáltat, mint a mostani orvosod.

Tudom szinte lehetetlent kivánok, de mégis az lenne a legjobb, ha hinnél a mostani orvosodnak, a leleteidnek, és elhinnéd, hogy nincs egetverő nagy bajod. Most arra kellene koncentrálnod, hogy az érettségid rendben meglegyen.

Csak ötletként jutott eszembe, hogy több helyen is láttam már itt a neten, hogy orvosok válaszolnak a feltett kérdésekre. Esetleg kereshetnél egy ilyen oldalt, aztán hátha válaszol egy orvos, hogy mi a tippje, javaslata, hogy mi állhat a háttérben.

De mégegyszer mondom: komoly baj nem lehet, mert azt kimutatta volna már a röntgen, a szív ultrahang, vagy az ekg, a vérkép.

Na, nyugi!!!!

2013. jún. 1. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!