Nagyon fáj a torkom, van valami házi módszeretek?
Gyógyszert semmiiképp se írjatok, csak streptils-et szedek, ez valamennyire csökkenti a fájdalmat.
Meleg van mégis esőben vártam/álltam és szerintem megfáztam, iszonyúan ég a torkom, orvoshoz nem akarok elmenni, hogy felírjon egy halom gyógyszer, ami nem is hat.
Valami házi praktika? Ha melegen tartom, sállal jót tesz a toroknak? Tea? EGyéb?
Lehet rá tenni 20%-os alkoholos dunszt kötést. (ez egy kanál pálinka meg egy kanál csapvíz keveréke, ha nincs otthon gyógyszertári alkohol).
Öblögess (langyos) szódabikarbónás vízzel!
Nem fáj a hasad? mert most van valami vírus is.
Fájdalomcsillapítónak jó a Panadol (vagy más paracetamol tartalmú készítmény). Illetve, ha holnap mész patikában, nagyon szuper a HOMEOGENE 9 homeopátiás gyógyszer. Sokkal jobb (és másabb, modernebb), mint a Strepsils, ami nekem mellékhatásokat szokott okozni. Szintén szopogatni kell, fájdalom esetnén. Ez lehet akár 2 óránként is (az első napon), de más napon meg csak egyszer vagy egyszer sem. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!