Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
Szóval,tölcsérmellkasom van,néha elég extrákat ver a szívem,alig kapok levegőt és már 1 éve elhatároztam,hogy jó lenne megműtetni,DE anyám magasról letolja az egészet,1x voltunk orvosnál,azóta nem is akar elvinni,olyan mintha "kínozna" evvel!Nem tudja nekem ez milyen rossz érzés,ő nem érzi át azt amit én!Hogy vegyem rá,hogy legalább orvoshoz menjünk el?1 éve beszélem rá!Mégis miért nem akar már elmenni?!!!2013. máj. 27. 19:52
2/8 anonim válasza:
Ha édesanyád nem gondoskodik rólad megfelelően, lehet h szociális munkáshoz kellene fordulnod. Tudom, hogy extrém lépés, de szerintem még mindig jobb mint légszomjjal élni.
3/8 A kérdező kommentje:
A lényeg,hogy Szerbiában élek és én alig tudok szerbül!Szabadkára kell elmennem orvoshoz és ott csak szerb orvos van szinte!
2013. máj. 27. 20:52
4/8 A kérdező kommentje:
2. hogy érted?
2013. máj. 27. 20:52
5/8 anonim válasza:
Úgy érti, hogy marhára nem normális, hogy anuykád nem visz orvoshoz! Egy rendes, törődő anya ilyet nem csinál. Esetleg valami szociális munkástól kérhetnél segítséget, vagy beszélj a saját orvosoddal, mond el neki mi a probléma. Hátha tud valami megoldást. Legyél kicsit erőszakosabb, mert ez a te egészséget és ha szép szóval nem megy akkor ki kell harcolnod!
6/8 A kérdező kommentje:
Saját orvosom nincs,még csak gyerek vagyok!Valami tanácsot hogy végül is hogyan harcoljam ki?Mert én már kész vagyok,sehol sem mernék félmeztelen menni,strandra sem járok azóta,1x voltam,de akkor is iszonyatosan kínosan éreztem magam,nem tudtam elengedni magam 1 percre is,hogy nem jutott volna eszembe a betegségem! :( Zárkózott vagyok,talán ez az igazság,de azelőtt még ez nem következett be,addig merész,mindig szerettem mutogatni magam,de most már meg is kérdezik miért nem mutogatom magam,persze hazudok... Szóval kérlek olyan tanácsot adjatok,melyel anyámat vehetném rá!?
2013. máj. 28. 15:23
7/8 anonim válasza:
Az iskoládban nincs valaki akihez fordulhatnál? Valaki felnőtt?
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs!
2013. máj. 31. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!