Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt valakinek derékfájása...

Meknes kérdése:

Volt valakinek derékfájása spinális érzéstelenítés után?

Figyelt kérdés
Másfél éve szültem császárral,spinálist kaptam,de az érzéstelenítés kb a hatodik szúrásra sikerült.Azóta iszonyatosan szenvedek a derekammal.Azt mondják nem attól van,de nekem attól a naptól kezdődtek a borzalmak és hallottam már mástól is hasonló történeteket.Ti mihez kezdtetek?Hova mentetek?Nekem ortopédust javasoltak,ma voltam nála.Röntgenre küldött,amit hétfőn végeznek el.Jelenleg ennyit intéztem,de másfél évembe került mire eddig is eljutottam,mert a dokik mindig leráztak.
2013. máj. 24. 14:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én simán, EDA-val szültem. Mikor beadták, nem is éreztem. Majd rá 3-4 hónapra heti rendszerességgel 4 napra derékszögbe kényszerültem. Semmi nem használt, csak az izomlazító szuri, abból is kettő. Rendszeresen lejártam a rendelőbe, hívtam az ügyeletet(akik húzták a szájukat, hogy este 10-kor a 3 hónapos gyerkkel ugyan mé' nem megyek én be) és szinte nem volt már olyan orvos a kerületben, aki nem szúrt még meg. Ezek a szurik nagyjából annyi ideig hatottak, amíg megfőztem. Mikor már az is gondot okozott, hogy nem tudom a gyereket bepelenkázni, fürdetni és sétálni vinni, erőteljes hangnemben megkértem a párom! háziorvosát, hogy ugyan nem jött-e el még szerinte az idő egy kivizsgálásra? Ő elküldött a reumatológiára.

1-es orvos: hordjon derékövet, viszlát.

2-es orvos: azonnal MR.

Az MR alapján volt egy majd 2 centis porckorongsérvem + 2 csigolya közötti kissé zselémentes állapot....

+ egy 6X6X6,5 cm-es petefészek daganat.(tömör dermoid)

Én úgy érzem, hogy az EDA-nal csesztek el valamit. Ne hagyd magad, nekem is egy évembe került, töménytelen gyógyszerbe és fájdalomba. És az érzés, hogy hülyének néznek a rendelőben, felbecsülhetetlen :)

2013. máj. 24. 23:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Nekem is az a gyanúm,hogy amikor beadták az érzéstelenítőt,akkor csesztek el valamit,de nagyon.Főleg,hogy a hatodik szúrás talált be,addig csak mellé szúrkáltak.Nem fogom hagyni magam :)
2013. máj. 25. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!