Mitől van hasmenésem és hányingerem?
Figyelt kérdés
Tegnap este hasmenésem volt, most meg arra ébredtem, hogy mindjárt hányni fogok. Végül nem történt meg, de lehet mindjárt...
Amikre gyanakodhatok:
Megettem egy egész ananászt, Sparos gombasaláta, Sparos sült csirkecomb, vajkrém (5 órát a hátizsákomban utazott, de nem ettem sokat, csak egy kenyérnyit), sajt, kolbász (szeletelt, csomagolt).
Vajon melyik lehet?
2013. máj. 23. 05:36
1/4 anonim válasza:
Valószínű a gombasaláta, az nehezen bír ki 5 órát melegben, de sült csirkecomb is rizikós. Diéta, sok folyadék, és ha nem múlik menj orvoshoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak a vajkrém volt 5 órát hátizsákban, a többit frissen vettem a Sparban (persze attól még lehet romlott).
2013. máj. 23. 07:29
3/4 anonim válasza:
Az ananász felejtős,de a többitől bármelyiktől lehet. Amúgy teljesen mindegy. A kezelése ugyanaz. Sok folyadék,diéta, és ajánlanám a Smecta port,az bevonja a bélfalat és ezáltal nyugtatja,csökkenti a hasmenést.
4/4 anonim válasza:
A vajkrem..de ez semmi ha csak fosol 1 kicsit...en 1szer tortatol kaptam olyan etelmergezest h befostam...meg az ágy is fosos lett...3 napig egyhuzamba okadtam...a noverem azt hitte fel fogom dobni a pacskert...kirandulason volt ez...aztan elmult..alkohollal, colaval meg napi 5 pohar kaveval kezeltem,ez 5 eve volt.akkor voltam 14...meggyogyultam de azota is 50 kilo alatt van a sulyom pedig zabalok mint az allat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!