Ha édesapámnak agydaganata volt, és az ő édesanyjának is, akkor nálam is valószínű, hogy előjön?
Apukám nem gyógyult fel teljesen,az értékei alapján. A nagymamám viszont a műtétje óta jól van (évtizedek óta).
Szerintetek mennyi az esélye,hogy nekem is lesz,vagy tovább örökítem az esetleges gyerekeimre? Nagyon köszi a választ!19/F
Hány évesek voltak, amikor előjött náluk? Ugyanolyan típusú volt?
Hajlamot te is örökölhetted, de erről inkább orvost kérdezz, ő látja a pontos kórtörténetet és jobbak az ismeretei.
Feltételezhetsz egy hajlamot. Ami tök mindegy, mert 1000 oknál fogva úgyis egészségtudatosan kell élni, egy konkrét betegségre való hajlam csak egy ok.
Ugyan úgy egészségesen (gabona és tejmentesen, szénhidrátszegényen) kell táplálkoznod a cukorbetegség, autoimmun betegségek, elhízás (és sok más értelmetlen betegség) megelőzése végett, mint ahogyan a daganatok kockázatának minimalizálásáért.
Szerintem még mindig epigenetikus tényezőktől függ. Ha a hajlam alá gyújtóst tesz, akkor a 75%-a mellett elő fog jönni.
De épp ennyire le is csökkentheti az esélyét, ha tesz érte. Mindenkinek tennie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!