Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyomást érzek a fejemben, mi...

Nyomást érzek a fejemben, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Utánanéztem,és azt kaptam,hogy ez agydaganatra utal,ami elég rémísztő,bíztos nincs valami más oka?(nagyon megnyugtatnátok,ha tudatnátok,velem hogy a koponyaüreg nyomásnak,nem csak tumor lehet az oka.)

15 éves vagyok,ebben az életkorban nagy az esélye,hogy agydaganatos vagyok?Nyugtató válaszokat várok!

Köszönöm előre is a válaszokat.

2013. febr. 16. 22:17
1 2
 11/11 Napsugar11 ***** válasza:

Sajnos a legkisebb betegünk 4 éves, agydaganatos, de van 12 éves betegünk is. Ahol voltak kórházban, tele van az osztály ilyenekkel... Tehát van ebben a korban is.

Viszont ez egyáltalán nem biztos, hiszen nincsenek olyan jellegű tüneteid, amik erre utalnának. Fejfájás? Beszédzavar? Vagy valami mozgásbeli kiesés?

Ezek mind attól függnek, hogy hol a daganat. Csupán a nyomás érzése nem valószínűsíti, de teljesen ki sem zárhatja a bajt. A legvalószínűbb abból, amit leírtál magas vérnyomás lehet, de az is lehet átmeneti, stresszes dolog miatt.

2013. febr. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!