Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Agydaganat lehet?

Agydaganat lehet?

Figyelt kérdés

Egyre sűrűbben fáj a fejem, de csak a Nyíksziretem, és a fejem teteje körül! mikor veszek be egy gyógyszert, a egy időre elmulassza, de utána ugyan úgy fáj!

(szemüveges vagyok, és elég sokat ülök a Számítógép előtt)

Szédülök, hányingerem van.. vérnyomásommal is lehet gond de ez sem biztos mikor utoljára mértem, 135/79 volt. 15 éves vagyok, és eléggé aggódom!

2012. nov. 30. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ezek az agytumor tünetei? Nézz utána, kicsit gondolkodj mielőtt bepánikolsz... Az agydaganatnak kicsit mások a tünetei: epilepszia, eszméletvesztés például, ezek neked nincsenek.
2012. nov. 30. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kelj már fel a net elől és menj el focizni.

De főleg ne irogasd be a googliba a tüneteidet h. az első 3 lehetőség után profi bar***ágot diagnosztizálj magadon.

2012. nov. 30. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat ülsz a számítógép előtt felveszel tartósan egy kényszertartást, beállnak az izmaid, lelassul a keringésed. Ez is okozhat hasonló tüneteket. A szemüvegedet beméretted már?- jó. Eleve a monitorral erőlteted a szemed.

Szerintem ugyan ennyit, amennyit a gép előtt ülsz sportolj és majd 2 hónap múlva írd meg, hogy fáj-e a fejed.

A sport a vérnyomásodnak is jót tesz, de ez még nem magasvérnyomás, de ezt gondolom tudod.

2012. nov. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!