15 évesen lehet veserákom?
Figyelt kérdés
Elmentem orvoshoz és mondtam neki hogy néhány mozdulatnál kissé fáj a derekam jobb oldala. Megnézte a hátamat és mondta hogy gerincferdülésem van úgyhogy menjek ortopédushoz és mondjam neki is a fájást, de az csak oktoberben lesz. Voltam vérvételen meg vizeletet is adtam és az nem mutatott semmi különöset, de nem tudom hogy a rák meglátszana-e egyáltalán. Szerintetek kell aggódnom?2012. aug. 26. 17:04
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem kéne a rákon rágódnod.
2/6 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit hipohonder?Meg figyelemhiányos?
Vagy ha ezek nem jönnek be,akkor szerintem gondolkodj el azon,hogy nem mozogsz-e túl keveset,vagy éppen túl sokat!
3/6 anonim válasza:
Nem vagy rákos, ez mozgásszervi baj lesz, nem vese.
4/6 anonim válasza:
Lehet de az esélye igen csekély 2-3:100000.
A gyermekkoriaknál nem a tied a típusos életkor. Ha meg nagyon parázol, kell egy Vese ultrahangra ami nyilván negatív lesz, és lenyugszol.Aggódni felesleges.
5/6 anonim válasza:
Nem lehet. A mozgásra változó fájdalom reumatikus jellegű fájdalomra utal. A vese máshogy fáj, és laborban is lehet látni.
Ez tuti fix hogy nem az.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké amúgy nem görcsölök rajta csak jó lenne tudni mert a felmenőim is rákosak voltak.
2012. aug. 27. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!