Ez lehet lyme kór?
Figyelt kérdés
Páromat pár hete megcsípte egy kullancs és pár napja ez a seb van a hasán. (Nem biztos, hogy a csípés helyén)
2012. aug. 7. 15:48
1/5 anonim válasza:
Igen, menjetek el a háziorvosotokhoz!
2/5 anonim válasza:
Lehet, irány a doki aki nagy adag doxiciklint fog írni, ha a valóságban is gyanús. A bogyót hosszan és kitartóan kell szedni. Erdész barátunk szinte évente jár így.
3/5 anonim válasza:
Ha pesti, akkor jobb ha egyenesen a kullancsambulanciára megy! Az a tuti!!! [link]
4/5 anonim válasza:
Ez ilyen kb. másfél centiméter átmérőjű?
Nekem is volt, én is azt hittem, de csak rózsakiütés volt. o.O
Persze ezt csakorvos mondhatja meg.
5/5 anonim válasza:
Menjetek el feltétlenül orvoshoz, de nekem azért gyanús, mert nem szokott hólyagos lenni a kokárda széle. Lehet hogy valamilyen kiütés vagy egyéb fertőzés, de ezt tényleg csak orvos tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!