Egy sima vérvételből, ahol csak a legszükségesebb dolgokat nézik, kiderülhet, ha rákos valaki?
gyomorpanaszok miatt volt a vérvétel.
nem gyanakodtunk rákra.
de ha rákos lenne valaki, így kiderülne?
a barátom pár napig rosszul volt. hány, szédült. mi valami vírusra gondoltunk. mert ugye elég sok hányós vírus van...
elment dokihoz. volt vérvétel. 2 nap mulva azt mondta a doki, hogy rákos vérsejtjei vannak...
hozzá kell tenni, hogy iszik az orvos, szerintem még az életben senkit nem gyógyított meg.
pl. magas vérnyomásra b6 vitaminon kivül semmit nem adott... :S
persze az kell a szervezetnek. de azért mást is kellett volna adnia. szerintem.
tüszős mandulagyulladásra algopirint irt fel semmi mást...
nem tudom érdemes e ilyen orvosra hallgatni. vagy hogy el lehet e hinni neki amit mondott
persze megyünk majd másik orvoshoz is.
de azért jó lenne tudni mire készüljünk. és egy ilyen dokitól nem tudom mennyire lehet komolyan venni a dolgokat....
Általában nem, de a leukémiákat éppenséggel ki lehet mutatni.
Ugyanis érképnél megnézik, hogy hogyan néznek ki a vér alakos elemei. És a leukémiás sejtek eléggé feltűnőek.
A barátodnak vagy mononucleosisa van (ez is érdekes fehérvérsejteket produkál, amit össze lehet keverni a leukémiával), vagy tényleg rákos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!