Prospan szirup most köptető vagy köhögéscsillapitó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Száraz köhögésre prospan szirupot kaptam, de hol ezt hol azt olvasom róla.
Akik már használták, nektek bevált száraz köhögésre? Segített? Illetve akkor ez most mi, köptető vagy köhögéscsillapító?
márc. 20. 18:35
1/2 anonim 

válasza:

Betegtájékoztató!!!!!!
1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A PROSPAN SZIRUP ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Prospan szirup egy növényi eredetű gyógyszer hurutos légzőszervi megbetegedések esetére.
A Prospan szirup köhögéssel járó heveny légcsőhurut; idült gyulladásos légzőszervi betegségek tüneti kezelésére alkalmas köptető hatású készítmény.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezt olvastam, de a neten úgy is hírdetik, hogy köhögéscsillapító, ezért bizonytalanodtam el.
márc. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!