Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rendszertelen menstruáció....

Rendszertelen menstruáció. Túlreagálom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, 18 éves vagyok és mindig rendszertelen volt a menstruációm, volt, hogy 3-4 hónapot kimaradt, volt hogy 2 hetet késett de sose jött meg akkor amikor kellett volna. Voltam nőgyógyásznál aki a progeszteronpótlást javasolta de nem jártam sikerrel (1+ évig kísérleteztünk vele) ezért beutalt endokrinológiára viszont ott sem lett semmi eredmény ezért visszaküldtek nőgyógyászhoz...de itt a probléma...a szüleim szerint hagyjuk az egészet, szerintük ez normális és túlreagálom az egészet, nem szeretnék ha visszamennék a nőgyógyászhoz (ők fizetnék szóval a beleegyezésük nélkül elég nehéz lenne). Kérlek segítsetek mert meg vagyok ijedve. Ez, hogy ennyire rendszertelen szerintetek is normális? Vagy szerintetek sem kéne annyiban hagyni a dolgot?

Köszönöm a segítséget

ma 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmész államiba - nem kell fizetni semmit. ;)
ma 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem, nem reagálod túl, 18 évesen kellene legyen rendszeres, szabályos ciklusod
ma 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy mennyire rendszertelen, mikor volt az elmúlt 1 évben a menzeszeid első bapja?
ma 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
*napja?
ma 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Kéne legyen ciklusod, nem feltétlen szabályos, mert ebben a korban még nem az, de minden hónapba kéne legyen. Nekem is 30-32-34-36 napra jött de jött. Nagyon bő volt 44 éves koromig. Es 7-8 napig tartott fiatalon. Aztán lerövidült 5 napra, végül 3 napra, ma már 2 napos 48 évesen.

Nagyon termékeny voltam fiatalon, ennek ellenere csak 1 gyereket vállaltam.

ma 13:46
 6/10 A kérdező kommentje:
előző évben májusig progeszteron szedése miatt rendszeres volt viszont utána: július 19, szeptember 14 és december 22 majd valamiért január 10 (sose volt még olyan, hogy előbb) és azóta megint semmi
ma 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 18 évesen ez nagyon nem jó.
ma 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
37%
Pfizer oltás után soknak van ez a ptroblémája, sterilizáció eredménye
ma 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj el állami nőgyógyászhoz. És kérj sztem olyan vizsgálatot, ahol a hormonszinteket nézik. Bocsánat, erről nem tudok sokat, lehet, hogy ilyen vizsgálatod volt már többször is.
ma 15:25
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ mindenkinek!
ma 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!