Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A mostani járványhelyzetet...

A mostani járványhelyzetet miért nem hozza szóba sem a kormány, miért nincsenek intézkedések?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam ebbe belenyúlni, de idén már sokadjára vagyok beteg. Februárban 1 hétig az ágyat nyomtam, olyan rosszul voltam, aztán elkaptam valami hasmenéses vírust is, most megint taknyolok, köhögök. Ahova megyek, köhögő, prüszkölő embereket látok, a munkahelyemen is sorban jelentenek beteget az emberek, vannak olyan csoportok ahol az emberek több mint fele táppénzen van. Valami nagyon durva járványhelyzet van most, ennyi beteg nem szokott lenni nálunk. Ahhoz képest semmi intézkedés, rég be kellett volna vezetni a kötelező maszkviselést, meg távoktatást, home office-t elrendelni ahol csak van rá lehetőség.
ma 17:45
 1/4 anonim válasza:
0%
Nagyon jogos kérdés! Ismerősi körömben, családban brutálisan sok a beteg és a tünetek is elég durvák. A covid ehhez képest lofasz volt.
ma 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
1, és eddig hány ismerősöd halt bele ebbe a vírusba?
ma 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Ahh. Egyszer az a baj, hogy miért van maszkviselés, meg minek van felfújva a járványkezelés, most meg ez. 😑 az ilyen emberek csak kötekednek, mindig valamiba a szart keresik. Hát elárulom vhol ott lehet a ti viselkedésetekbe, életetekbe a probléma, ott keresgéljetek.
ma 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is tele van a hócipőm már. Februárban már másodszor kaptam el a hányós-hasmenős vírust. A lányaim december óta felváltva betegek. 7 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, egyszer sem voltam táppénzes állományban, most meg már másodszor csak ebben a hónapban. Nem tudom, hogy mikor lesz már vége vagy tesznek-e valamit. Kedves 2-es, igen, halt meg ismerősöm. 39 éves makkegészséges gyerekkori ismerősöm tüdőgyulladásban. Szóval, ez sem gyaloggalopp. A kórházak tömve vannak, a győri gyerekosztály már nem tud új beteget fogadni.
ma 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!