Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van még remény az áttétes...

Van még remény az áttétes májrákkal szemben?

Figyelt kérdés
Nagypapám-rol van szó. 80 éves és most jelenleg kórházban van. Az orvosok teljesen elengedték azt mondták szeressük amíg tudjuk. Tényleg nincs gyógymód erre a szörnyűséges betegségre? Egyszer már végig néztem egy daganatos beteg útját. Nagymamának áttétes csont rakja volt vastagbél daganat okozta. 11 voltam akkor és az utolsó pillanatig fogtam a kezét. Nagyon sárga szegény. Borzalmas nézni ezt.
febr. 18. 22:36
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

9 persze nyugodtan igyon céklalevet, csak ne gondolja, hogy majd attól megszűnik a rák.

Elég ritka, hogy egy kezelés vagy gyógyszer miatt legyen nagyobb gond. De akkor kemoterápia helyett majd nyugodtan válaszd a céklalevet, ha olyan szerencsétlenül alakulna a jövőd.

tegnapelőtt 13:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Annyira kuruzslás hogy itatnak céklalevet rákosokkal és némelyik meggyógyul tőle. Robolizáló, salaktalanító, rengeteg benne a nyomelem és a vitamin, ha kombinálják almával vagy répával, az csak jobb. Vegetáriánus éttermekben is van ilyen. Ha itthon nem is annyira elterjedt, de külföldön vannak sikerélmények. Nem mindenre az agresszív kemó (méreg?) a megoldás!
tegnapelőtt 18:03
 13/21 anonim ***** válasza:

#12: nem minden rákbeteg ihatja!

Aki pl emésztőszervi daganatos betegségben szenved, és műtötték, hetekig nem fogyaszthat nyers gyümölcsből és zöldségből készült leveket!

Tudom, mert érintett voltam.

Jók ezek a levek, de nem minden időben és nem minden esetben!

tegnapelőtt 19:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Édesapámnak a cukor gyógyszer okozott krónikus bélgyulladást azért írtam hogy néha a gyógyszerek is okoznak gondot. Tegnap voltam benn papámnál és vígan lakkozott a szobatársával. Megkérdeztem az orvost mit gondol a céklaléről és azt mondta ha gondolom akkor hozhatok neki mert tisztítani tisztítja a szervezetet de ne várják csodát. Ő már öreg a kezelésekhez nem akarnak kockáztatni az a lényeg minél többet legyek vele és lesz ahogy lesz.
tegnap 09:40
 15/21 A kérdező kommentje:
*sakk az a kedvenc játéka
tegnap 09:41
 16/21 anonim ***** válasza:

"ha gondolom akkor hozhatok neki mert tisztítani tisztítja a szervezetet de ne várják csodát. Ő már öreg a kezelésekhez nem akarnak kockáztatni az a lényeg minél többet legyek vele és lesz ahogy lesz."

Korrekt volt! Szerintem ebbe kapaszkodj, a többit az idő és a sors eldönti!

De kemikáliákat szerintem se, azok csak jobban legyengítik: mellékhatások, mérgek!

tegnap 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Májnál amúgy is a szervezet tisztítására, méregtelenítésére kell ráfeküdni ezerrel!

6. mérgeződési fázis: neoplazma - rosszindulatú elfajulások

Pl. leukémia, szarkóma, tüdő-, máj-, veserák

"Csak egyetlen betegség létezik: a méreglerakódás." (Romolo Mantovani)

"A szervezet a kiválasztószerveken keresztül igyekszik megszabadulni a méreganyagoktól. A fő kiválasztószerveink, a máj és a vese erősítése a

tisztítókúrák lényege."

tegnap 09:54
 18/21 anonim válasza:
Néhány túlárazott céklalé nem fogja a rákot eltüntetni. Sajnos nagyapapának megpecsételődött a sorsa. Rengeteg csaló játszik sajnos a szomorú családtagokra, akik bármit megadnának a gyógyulásért, és végső elkeseredettségben mindenféle túlárazott deutériumos vizet, meg homeopátiás szemetet rásóznak a családtagokra, ahelyett hogy a temetésre, amik súlyos milliók is lehetnek akár, tennék félre a pénzt.
tegnap 13:23
 19/21 anonim válasza:
Tök jó ez a romolo csak sajnos az ég világon semmit nem lehet találni róla az interneten.
tegnap 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Olasz természetgyógyász.
tegnap 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!