Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az apple watch-om pitvarfibril...

Az apple watch-om pitvarfibrillációt mutatott, mennyi az esély rá hogy igaz is?

Figyelt kérdés

Számtalan 12 elvezetéses ekg-m volt (köztük holter) de egyiknél sem jelentkezett, viszont ma azt írta az órám hogy pitvarfibrillációm van. Újraellenőriztem és ugyan úgy kiírta, viszont 93as volt a pulzusom, esetleg hiba lehet?

(Óra típus: Series 9)

ma 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet igaz is, de egyreszt az okos óra nem orvosi eszköz, ergo nem kell komolyan venni, másrészt meg ez a leggyakoribb szivritmus zavar és túlnyomó többségében semmi tennivaló nincs vele. Ha aggódsz, akkor menj orvoshoz.
ma 13:43
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mikor volt legutoljára a 12 elvezetéses EKG? Annál pontosabb nincsen, szóval, ha az nem mutatott semmit, akkor nincs gond valószínűleg, egy okosóra diagnosztizálásra nem való, csupán ellenőrzésre. Lehet koszos az érzékelője, stb., nem tudom.
ma 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem való diagnosztizálásra, de én 4,5 éve hordom és magas a vérnyomásom/pulzusom és még sose mutatott gondot.

Azzal nem csinálsz gondot, ha megbeszéled a háziorvossal ill. ha van tüneted, akkor bemész az ügyeletre

ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!