Az apple watch-om pitvarfibrillációt mutatott, mennyi az esély rá hogy igaz is?
Figyelt kérdés
Számtalan 12 elvezetéses ekg-m volt (köztük holter) de egyiknél sem jelentkezett, viszont ma azt írta az órám hogy pitvarfibrillációm van. Újraellenőriztem és ugyan úgy kiírta, viszont 93as volt a pulzusom, esetleg hiba lehet?
(Óra típus: Series 9)
ma 13:28
1/3 anonim válasza:
Lehet igaz is, de egyreszt az okos óra nem orvosi eszköz, ergo nem kell komolyan venni, másrészt meg ez a leggyakoribb szivritmus zavar és túlnyomó többségében semmi tennivaló nincs vele. Ha aggódsz, akkor menj orvoshoz.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Mikor volt legutoljára a 12 elvezetéses EKG? Annál pontosabb nincsen, szóval, ha az nem mutatott semmit, akkor nincs gond valószínűleg, egy okosóra diagnosztizálásra nem való, csupán ellenőrzésre. Lehet koszos az érzékelője, stb., nem tudom.
3/3 anonim válasza:
Nem való diagnosztizálásra, de én 4,5 éve hordom és magas a vérnyomásom/pulzusom és még sose mutatott gondot.
Azzal nem csinálsz gondot, ha megbeszéled a háziorvossal ill. ha van tüneted, akkor bemész az ügyeletre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!